Kort door de bocht: Zero Brinkman

Posted on 03 november 2012

Hero Brinkman stapte zoals bekend voor de zomer uit de PVV, nam zijn zetel mee, fuseerde met de resten van Trots op Nederland van voorheen Rita Verdonk en deed zo mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dat verliep anders dan hij had verwacht.

In zijn woonplaats haalde Brinkman 12 stemmen, in totaal kleurden toch nog 7.564 kiezers zijn hokje rood. Hij heeft natuurlijk nog zijn zetel in de PS van Noord-Holland namens de Onafhankelijke Burger Partij en hij wil politiek gezien verder op lokaal niveau, maar beseft dat zijn basis ‘wankel’ is. Ook aan landelijke verkiezingen wil hij weer meedoen een volgende keer, maar dan ‘helemaal anders’. En hij wil zijn tuin opknappen en een Bed&Breakfast beginnen in zijn boerderij. Maar kan ook altijd terug naar de politie. Hoewel dat lastig gaat worden, omdat Brinkman eind september werd veroordeeld tot een boete van € 500 voorwaardelijk wegens het bedreigen van zijn aannemer op diezelfde boerderij met een bijl. Wat ons betreft wordt het B&B Hero!

Gepubliceerd: oktober 2012

Comments are closed.