Wees alert op deze woontrends aankomend seizoen!

  • Home
  • Wonen
  • Wees alert op deze woontrends aankomend seizoen!

Bij Alertmagazine houden wij jou graag op de hoogte van alles waar je ook maar op de hoogte van moet zijn. Zeker als het gaat om woontrends. Ieder seizoen en ieder jaar heeft weer zijn eigen charme en interessante veranderingen die het met zich mee brengt. Zo gaan wij het in dit blog hebben over de laatste trends op het gebied van winterinterieur. Ben jij benieuwd naar alle nieuwe trends? Lees dan snel verder!

Verwarming in huis

Omdat het weer kouder begint te worden, is het tijd om na te gaan denken over de verwarming die jij nu in huis hebt. Zeker als je nagaat dat wij de aankomende winter waarschijnlijk veel binnen door gaan brengen is het fijn om een plekje te hebben waar je jezelf gezellig aan kunt warmen. Zijn het radiatoren? Leuk, maar wellicht is het lekker om hier nog iets aan toe te voegen. Denk hierbij aan een houtkachel of elektrische haard.

Het voordeel van elektrische haarden kopen is dat je ze op iedere plek in huis kunt plaatsen en ook kunt verplaatsen wanneer je dat wil. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je de opstelling van jouw huis wil veranderen. Hoe fijn is het dan om ook nog eens de elektrische haard een ander plekje te kunnen geven?

Als je liever voor een klassieke houtkachel gaat, dan kunnen wij jouw natuurlijk niet tegen houden een houtkachel kopen. In tegenstelling tot een elektrische haard is het zo dat houtkachels wel op één vaste plek in huis geïnstalleerd moeten worden. Dit heeft te maken met de afvoer van de rook. Maar dit maakt het hebben van een houtkachel in huis niet minder leuk, toch? Daarom is het deze winter iets wat je bij veel mensen terug zult zien.

Ander kleurgebruik

Indien jij toevallig al een houtkachel of elektrische haard in huis hebt kunnen wij niks anders zeggen dan: goed bezig. Je bent helemaal on trend. Maar ben je toch benieuwd hoe je het nog beter kunt maken aankomende winter? Door andere kleuren te gebruiken in jouw interieur!

In het begin van dit jaar werd het al snel duidelijk dat groen en andere natuurlijke kleuren een grote rol zouden gaan spelen in ons interieur. In de winter zie je dit zeker terugkomen, alleen zie je hier meer een verschuiving naar de aardetonen.

Er wordt zeker nog wel gewerkt met planten, dus stem jouw woonkamer goed af op de kerstboom die er over een paar maanden gaat komen te staan. Als jij jouw kersthoekje perfect weet te combineren met de rest van het huis, kan je met zekerheid zeggen dat jij de actuele trends op het gebied van wonen volgt. Veel succes met jouw eigen interieur!