Herstel je oude bank met leerverf!

  • Home
  • Wonen
  • Herstel je oude bank met leerverf!

Heeft u een oude leren bank en wilt u deze zeker houden, maar dat is niet zo ziet het er niet meer uit? Dan kun je hem reviseren met speciale natuurleerverf. Dit is verf die is ontworpen om aan leer te voldoen en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Angelus naturel leer is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Welke tint u ook wenst, deze merknaam heeft het! Zo kunt u uw bank, uw leren schoenen en ook een leren jas helemaal opknappen! Hoe zit het met de kleur ‘Rock', een warme, terracotta-achtige kleur? Of geef je de voorkeur aan een vergrijsde milieuvriendelijke olijf? Met Angelus leerkleur kun je werkelijk alle instructies in, wat je hele woonkamer een nieuwe look kan geven. Bekijk hieronder hoe natuurlijke leerkleur werkt en hoe u er het meeste uit kunt halen!

Hoe breng je leerverf aan?

Als u van plan bent een natuurlijk leeroppervlak opnieuw te schilderen met Angelus natuurlijke leerverf, is het belangrijk dat u het op de juiste manier voorbereidt. U moet het natuurlijke leer opruimen en ook ontvetten voor een optimale hechting. Je kunt hiervoor gezellig water met afwasmiddel gebruiken, toch is het veel beter om de Angelus Preparer & Deglazer te kiezen. Dit is speciaal ontwikkeld om zowel stof als olie uit leer te verwijderen. Gebruik een pluisvrije doek en wacht ook geduldig tot het natuurlijke leer volledig is opgedroogd, want daarna plakt de verf het fijnst. De natuurleerverf breng je het beste aan met een speciale spons, want daarna krijg je zeker geen penseelstrepen en is het resultaat het beste. Zodra de verf daadwerkelijk is opgedroogd en gestold (dit duurt minimaal 24 uur) kunt u ervoor kiezen om een ​​nabehandeling toe te passen.

Een nabehandeling voor natuurlijke leerverf

Wilt u uw leren meubelen of kledingstuk zo lang mogelijk mooi houden? Het is slim om een ​​passende vervolgbehandeling te kiezen. U kunt verschillende afwerkingen krijgen van exact hetzelfde merk, die elk hun eigen effect hebben. Kies bijvoorbeeld voor het matte oppervlak of voor een hoogglans lak, afhankelijk van de impact die je voor ogen hebt. Deze transparante lak breng je over de verflaag aan, wat zorgt voor een beschermlaag, terwijl je de tint van de verf niet verandert, wordt deze alleen wat glanzender. Als je het item momenteel leuk vindt zoals het is, trek je hebt geen oppervlak nodig. In concept gaat deze natuurlijke leerkleur zeker vrij lang mee. Bij velen kun je ervoor kiezen om een ​​tweede laag verf te gebruiken voor intensief gebruikte gebieden.

Een nieuwe bank of jas voor niets

Met Angelus leerverf heb je echt voor niets een geheel nieuwe bank. Het is een schande om een ​​leren bank weg te gooien, omdat bekend staat dat ze zelfs na jarenlang gebruik nog comfortabel zijn. Dus wil je nog steeds een make-over? Kies deze unieke leerverf. Het is heel gemakkelijk in gebruik en daardoor kun je in een mum van tijd een make-over maken, of het nu gaat om je bankstel, schoenen of natuurlijk leren kleding.

Angelus leerkleur wordt aangeboden in zelfs meer dan 100 verschillende kleuren. Met Angelus natuurlijke leerverf kun je eigenlijk alle instructies in, die je hele leefruimte een geheel nieuwe look kunnen bieden. Als u een natuurlijk leeroppervlak opnieuw wilt schilderen met Angelus leerverf, is het van vitaal belang dat u het op de juiste manier voorbereidt. In concept gaat deze natuurlijke leerkleur zeker vrij lang mee. Met Angelus leerkleur heb je eigenlijk een geheel nieuwe bank om niks te volgen.