Studenten in Utrecht

Volgend schooljaar ga ik zeker beginnen met mijn dienstadministratie in het hart van Utrecht. Ik kijk er echt reikhalzend naar uit en kijk ook reikhalzend uit naar het ontmoeten van nieuwe individuen. Met mijn havodiploma op zak ging ik op zoek naar het excellente onderzoek, de stad en de locatie om te wonen. Ik moest toch je huis verlaten. Mijn ouders zijn hier minder blij mee.

Twijfels

Het was een uitdaging om te beslissen. Al mijn goede vrienden zouden er waarschijnlijk om geven. Ik wenste in dienst te treden. Er zijn tegenwoordig zoveel onderzoeken dat de optie enorm is. Na talloze open dagen te hebben bezocht, kreeg ik een gezellige sensatie op de Hogeschool van Utrecht. Ik voelde me meteen op mijn gemak. De instructeurs waren aangenaam en ook de verhalen leken uitstekend. Tot ik uiteindelijk waarschijnlijk naar de open dag van de Hogeschool Amsterdam ging. Amsterdam is de leerlingenstad en ook altijd een denkbeeldige mijn geweest om te studeren.

Een minuut lang kon ik niet meer en ik liet het gewoon bezinken. Mijn goede vrienden adviseerden me om in Utrecht te studeren om er zeker van te zijn dat ik toch dicht bij hen kan blijven.

Keuze

Ik was overtuigd. Het wordt zeker Utrecht. Iedereen werd privé verlicht. Mijn ouders vonden Utrecht bovendien een betere stad dan Amsterdam. Ik ben 18 jaar jong en ik wil ook graag alleen zijn. De volgende actie was om onroerend goed te vinden. Helaas was het niet zo gemakkelijk. De grote zoektocht begon en iedereen hielp met de zoektocht. Op social media zijn berichten geplaatst om duidelijk te maken dat ik op zoek was naar woonruimte in hartje Utrecht.

Twee maanden voordat ik begon met studeren ontving ik een persoonlijk bericht via Facebook Carrier. Daarin stond dat een goede en gezellige damegroep nog op zoek was naar een huisgenoot. Ik was al snel gepassioneerd en wilde ook graag de groep vrouwen leren kennen. De plek was ideaal en ook de meisjes waren ongelooflijk geweldig. De prijs was verschoonbaar. Dit is waar mijn ouders het meest blij mee waren.

Utrecht

Ik verblijf momenteel eigenlijk een paar maanden in Utrecht. Ik vind het erg leuk. Ik heb een fiets gekocht van tweedehands fietsen Utrecht om ervoor te zorgen dat ik snel en snel naar de instelling kan. Als ik fiets, voel ik me gezond en evenwichtig, het openbaar vervoer is vaak ook hectisch en. Elke ochtend moet ik vroeg opstaan ​​om naar school te gaan. Het is vaak actief in de faciliteit, dus ik moet oppassen waar ik fiets.

Ik vind het onderzoek aanzienlijk leuk. Het is & rsquo; s precies zoals ik had verwacht. Ik blijf zeker nog een paar jaar in Utrecht.

Met mijn havodiploma op zak ging ik op zoek naar het beste onderzoek, zowel stad als woonruimte. Na veel open dagen te hebben bezocht, kreeg ik een gezellig gevoel bij de Hogeschool van Utrecht. Mijn ouders vonden Utrecht ook een leukere stad dan Amsterdam. Ik woon nu een paar maanden in Utrecht. Ik heb een fiets gekocht van tweedehands fietsen Utrecht zodat ik snel en gemakkelijk naar de universiteit kan.