Vanaf nu rook je elektrisch met je favoriete Marlboro geur

  • Home
  • Lifestyle
  • Vanaf nu rook je elektrisch met je favoriete Marlboro geur

Wanneer u overstapt op de e-sigaret, zult u zeker van plan zijn om exact dezelfde voorkeur te waarderen als die van uw favoriete sigaret. Ben jij een volgeling van Marlboro? U kiest die elektrische sigaret die zo dicht mogelijk bij de smaak van Marlboro-sigaretten ligt. Fabrikant Philip Morris presenteerde een nieuwe rookmethode. Hierbij is geen verbranding betrokken. Dit vermindert de geur, veroorzaakt geen brand en ook geen as. De rook blijft niet zo goed in uw mond en uw kleding hangen. Terwijl je & rsquo; opnieuw roken van sigaretten Marlboro & rsquo; s IQOS, je zet & rsquo; t rook routinesigaretten. De geperste sigaret heeft dezelfde topkwaliteit als de klassieke Marlboro-sigaretten en is verkrijgbaar in 7 varianten, met name brons, si, bruingeel, geel, blauw, groen en ook cyaan.

4 ontwerpen

Er zijn momenteel vier ontwerpen van deze zogenaamde e-sigaret. De IQOS 2 And is ook uitgerust met een geavanceerde trilfunctie en LED-verlichting. De IQOS 3 Multi kan tot 10 keer achter elkaar worden gebruikt zonder facturering. De IQOS 3, aan de andere kant, onderscheidt zich door zijn gemodificeerde en geavanceerde ontwerp en een verbeterde batterijcapaciteit. De gloednieuwe IQOS 3 Duo rekent sneller op dan zijn voorganger, de IQOS 3. Je kunt maar 2 sigarettenstokjes achter elkaar gebruiken. Het moet opnieuw worden geactiveerd.

Helpt u veel gemakkelijker te stoppen met het roken van een tijdloze sigaret

Tegelijkertijd wordt de e-sigaret steeds populairder. Bij het kiezen van de juiste elektronische sigaret, zal deze nieuwe manier van sigaretten roken u zeker helpen om te stoppen met roken van de traditionele sigaret. En die optie verschilt van persoon tot persoon. Beginners moeten rekening houden met een aantal essentiële beleidsmaatregelen. Als de door u gekozen elektrische sigaret goed bij u past, zult u zeker veel gemakkelijker stoppen met het roken van klassieke sigaretten.

Geweldige optie

Gebruik maken van de E-sigaret is een uitstekende keuze voor het roken van sigaretten. Net als bij de IQOS van Marlboro vindt hier geen verbranding plaats, maar wordt er wel een vloeistof verdampt. En dat maakt het grote verschil met het conventioneel roken van tabak. Een e-sigaret, bestaande uit de IQOS van Philip Morris (Marlboro), heeft een batterij en ook een mondstuk met vloeistof.

Veel mogelijkheden

Het geprefereerde All in one e-sigaret-ideaal lijkt op de gewone sigaret. De verdamping van de vloeistof wordt mogelijk gemaakt door middel van een lont en een filament zorgt voor de verdamping. Hoe lager de weerstand, hoe meer hete damp er recht de lucht in wordt geblazen. Een tweede methode om elektrisch te roken is de E-sigaret met het vermeende SHEATH-systeem. Dankzij een verwisselbaar systeem is deze E-sigaret hervulbaar met elk soort vloeistof.

De voordelen van elektrisch roken

De belangrijkste voordelen van het roken van elektrische sigaretten zijn:

  • Vrij van teer en ook zuivere nicotine
  • Levert frisse adem
  • Geen bruinachtige aanbetaling
  • Geurloos
  • Minder duur

Wanneer u overstapt op de e-sigaret, wilt u zeker genieten van dezelfde voorkeur als die van uw favoriete sigaret. U zult zeker die elektrische sigaret kiezen die zo dicht mogelijk bij de smaak van Marlboro-sigaretten ligt. Terwijl je & rsquo; opnieuw roken van sigaretten Marlboro & rsquo; s IQOS, je draagt ​​& rsquo; t rookt gewone sigaretten. Bij het kiezen van de beste elektronische sigaret, zal deze gloednieuwe manier van roken u helpen om te stoppen met het roken van sigaretten, de klassieke sigaret. De beste All-in-one e-sigaret die de voorkeur heeft, lijkt op de normale sigaret.