Wat is het meest effectieve grond om thuis cannabis te kweken?

  • Home
  • Lifestyle
  • Wat is het meest effectieve grond om thuis cannabis te kweken?

Het uitbreiden van marihuanaplanten is niet altijd een uitdaging, met het ideale begrip en voldoende focus kom je aan. Daarnaast kun je zonder enige ervaring prachtige en ook geweldige wietplanten in huis uitbouwen. Het uitbreiden van cannabisplanten begint natuurlijk met het verwerven van de zaden. Maar daarna komt de volgende cruciale actie: de zaden planten. Je moet dit niet doen in een gewone pot vol aarde die je uit de supermarkt haalt, maar je moet het vuil met de grootste zorg uitkiezen om er zeker van te zijn dat je planten ideaal uitzetten. Waar moet u op letten als het om aarde gaat?

Uitzetten in aarde

Er zijn tal van methoden om je wietplanten te kweken. Aarde is misschien wel het eerste waar je aan denkt, maar er zijn ook veel verschillende andere methoden om je Zamnesia-wietzaden te kweken. In de tussentijd blijven we echter bij een van de meest voor de hand liggende alternatieven: marihuanaplanten groeien in aarde. Dit is wat de meeste mensen kiezen.

Voor de planten is het noodzakelijk dat de grond niet echt sterk is, maar eerder licht. Dit zorgt ervoor dat de origine alle ruimte heeft om uit te zetten en dat zuurstof gemakkelijk kan worden opgenomen. De planten hebben ook voldoende voedingsstoffen nodig. Bewaarvuil bevat wel voedingsstoffen, maar dit komt een paar weken ten goede. Vul dit altijd aan met plantenvoeding. Bedenk van tevoren hoeveel voeding jouw soort wietplant zeker nodig heeft, om er zeker van te zijn dat je niet te veel of te weinig voeding geeft. Veel te veel voeding gaat ten koste van je oogst, en dat wil je ook niet.

Zorg ervoor dat het water de leidingen op de juiste manier kan afvoeren. Net als bij "gewone planten" is het erg belangrijk dat er geen water op de bodem van de pot komt, dit kan wortelrot veroorzaken. Toch vinden marihuanaplanten het vooral frustrerend om gedurende lange tijd veel water aan het einde van de pot te hebben. Zorg er echter niet voor dat het water even snel stroomt, de plant moet natuurlijk ook water kunnen opnemen. Geef dus vuil dat zowel water als voedingsstoffen heel lang vasthoudt.

Selecteer vandaag het beste vuil

Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je aarde koopt die heel goed geschikt is voor wietplanten. Veel specialisten verkopen online aarde die daadwerkelijk zo is gemaakt dat je wietplanten er goed in groeien. Vergis u niet, u moet toch voldoende rente betalen en ook uw planten met zorg beheren. Maar de juiste grond zal zeker helpen bij het proces.

Je moet dit niet doen in een normale pot gevuld met aarde die je uit de supermarkt haalt, maar je moet het vuil wel met de grootste zorg plukken om te garanderen dat je planten efficiënt uitzetten. Maar voorlopig houden we het bij de meest opvallende optie: wietplanten zetten uit in vuil. Voor de planten is het cruciaal dat het vuil niet erg sterk is, maar juist licht. Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat je vuil koopt dat uitermate geschikt is voor marihuanaplanten. Veel professionals brengen online grond op de markt die op zo'n manier daadwerkelijk tot stand is gekomen dat je wietplanten er zeker goed in zullen groeien.