Een Frietkar aan huis, dat is echt makkelijk!

Je kent vast het gevoel wel; Zin om een keer iets leuks te organiseren, maar niet de zin om er veel tijd aan te spenderen. Als je een feestje geeft komt er al snel veel bij kijken, maar je kan het jezelf ook eens lekker makkelijk maken, met name omtrent de catering. Wij hebben laatst een frietkar aan huis gehuurd en dat beviel super en paste precies bij ‘dat gevoel’. 

Makkelijk, lekker makkelijk

Van begin tot eind was het huren van een frietkar aan huis eenvoudig te regelen. Je zoekt een partij uit, vraagt een offerte op en zij komen vaak nog op dezelfde dag terug. Je hebt dus al snel een voorstel op maat. 

Aan de prijs zal het ook niet liggen. Een frietkar is, naar mijn mening, een van de meest voordelige opties als je het hele plaatje bekijkt; Ze bakken op locatie verse friet en snacks, helpen de gasten en gaan vervolgens weer geruisloos weg terwijl iedereen lekker heeft gegeten. Top dus! Ik had er geen omkijken naar gedurende het feest, maar heb natuurlijk zelf ook lekker staan eten bij de frietwagen.

Gastvrij aan huis

Wij kwamen in onze online zoektocht uit bij Friet enzo. Zij stuurde een frietkar naar ons toe met een gezellige gastheer. Hij zorgde ervoor dat alles netjes klaarstond en ging ook nog bij de gasten langs om ervoor te zorgen dat iedereen wel genoeg had gegeten. Ik kon gewoon lekker blijven kletsen met mn vrienden en hoefde mezelf dus nergens zorgen over te maken. In onze ervaring was de bakker gastvrij en ook hij maakte mijn dag weer een stuk makkelijker.

Dus, kies ook eens voor de makkelijke weg. Een frietkraam op locatie met een gezellige bakker erin (hopelijk heb je daar geluk mee). Het is voor ons een aanrader geweest en bij mijn komende feest, staat er weer eentje!