Multivan, ID Buzz, California: De nieuwe Volkswagen monovolume familie

  • Home
  • Auto
  • Multivan, ID Buzz, California: De nieuwe Volkswagen monovolume familie

Volkswagen Bedrijfswagens breidt zijn gamma monovolumes uit met de Multivan, ID Buzz en California. De nieuwe Multivan biedt veel ruimte voor maximaal zeven personen en hun bagage, terwijl de ID Buzz – een revival van de klassieke Volkswagen camper – wordt geleverd met alle voorzieningen die u nodig hebt voor comfortabele langeafstandsreizen. En als u op zoek bent naar een voertuig dat perfect is voor weekendjes weg, bekijk dan de nieuwe California 6.1 – die heeft alles wat u nodig hebt om van uw kampeertrip een succes te maken!

Vormgeving

Qua vormgeving is de nieuwe Volkswagen monovolume familie heel modern en stijlvol. De voorkant heeft een grote grille met chroom accenten en LED koplampen. De carrosserie is heel strak en aerodynamisch. De achterkant heeft LED achterlichten en een chromen sierstrip. Over het geheel genomen ziet de nieuwe Volkswagen monovolume familie er erg atletisch en premium uit.

Interieur

Het interieur van de nieuwe Volkswagen monovolume familie is net zo indrukwekkend als het exterieur. De cabine is ruim en comfortabel met veel hoofd- en beenruimte voor alle passagiers. De in de hele cabine gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zien er erg luxueus uit. Tot de standaardvoorzieningen behoren een infotainmentsysteem met Apple CarPlay/Android Auto connectiviteit, verwarmde voorstoelen en een panoramisch zonnedak.

Motor en Prestaties

De nieuwe Volkswagen monovolume familie wordt aangedreven door verschillende soorten motoren. De basismotor is een turbo viercilinder die 147 pk levert. Er is ook een beschikbare turbodieselmotor met 174 pk. Beide motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of een optionele automatische transmissie. Alle modellen zijn standaard voorzien van voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is als optie verkrijgbaar.

Conclusie

De nieuwe Volkswagen monovolume familie is een prima keuze voor gezinnen of iedereen die veel passagiers- en laadruimte nodig heeft. Het ontwerp is modern en stijlvol, het interieur is comfortabel en luxueus, en de prestaties zijn indrukwekkend. Net als alle andere Volkswagen voertuigen wordt de nieuwe monovolume familie geleverd met een lange lijst standaard voorzieningen en een hoog kwaliteitsniveau. Als je in de markt bent voor een nieuwe monovolume, kijk dan zeker eens naar de nieuwe Volkswagen monovolume familie!