Citytrip Boedapest, wat heb je nodig om te herkennen?

  • Home
  • Vakantie
  • Citytrip Boedapest, wat heb je nodig om te herkennen?

Net als zoveel andere mensen heb ik altijd al een voorliefde gehad voor de zomer. De heerlijke weersomstandigheden zorgen ervoor dat u veel kunt doen. Afgelopen zomerseizoen besloot ik om een ​​reis naar Hongarije te ondernemen met een team van maatjes, met name de financiering van Boedapest. Een paar weken voor de zomervakanties had ik eigenlijk in een publicatie gelezen over de verschillende opvattingen in de stad. Ik ben een design-trainee en het werd gonzend met klassieke gebouwen. Bovendien is de stad omringd door thermische badkamers en oude spa's. Factor voldoende om te gaan. Omdat het gewoon de goedkoopste vervoersomgeving was, hebben we gebruik gemaakt van het vliegtuig. Persoonlijk zou ik zo graag de trein hebben genomen, want die was veel milieuvriendelijker. Probeer dat echter te bespreken met een groep onvoldoende studenten.

Vlieg

De vlucht ging als een boete. Omdat de vlucht langer dan 2 uur duurde, kregen we ook nog een maaltijd! De drankjes aan boord waren gratis, dus een van ons moest er zeker onbeperkt gebruik van maken door vier biertjes aan te raken. Wat ik beweer, we zijn nog steeds leerlingen, toch? Gelukkig veroorzaakte dit geen grote schade aan het vliegtuig. Integendeel, toen Hans de biertjes daadwerkelijk op had, viel hij in een diepe slaap. Hij deed het niet & rsquo; merk de reis niet op. Doordat we eigenlijk pas om tien uur 's avonds vertrokken waren, was ik erg jaloers op hem. We bereikten een luchthaventerminal waarvan ik de naam nog steeds niet kan uitspreken, dus noem het maar Budapest Airport. Het bevatte een enorme scheidingshal die netjes was voorbereid. Ik beweer cool, maar dit was over het algemeen te wijten aan het feit dat de rest van de natie in chaos leek te verkeren. Ik was duidelijk te gewend geraakt aan de efficiënte Nederlandse openbare ruimte.

Het centrum

Direct vond ik het raamwerk van Boedapest een beetje onbevredigend, maar mijn vork verdween als sneeuw voor de zon toen we in de. Ons resort grenst aan de bekende Donau. Ik werd meteen verliefd op de stad toen ik de tijdloze gebouwen ernaast zag. Bovendien bleek ook dat bijna elk klein ding veel goedkoper was dan in Nederland! Bij de allereerste eetgelegenheid waar we aanklopten, kregen we misschien een hele pizza voor slechts 4 euro en die was ook heerlijk! We brachten de rest van onze korte vakantie door met het bekijken van de oude badhuizen en ruïnebars. Ik kan zeker een reis naar Boedapest aanbevelen voor degenen die nog niet zijn vertrokken. De vakantie kon niet & rsquo; t beter zijn. Het enige nadeel was dat een persoon 's morgens mijn voeten in een paar onlangs gekochte herensandalen stak en onmiddellijk mijn voet eruit scheurde met een pijnlijk gevoel in mijn enorme teen. Het bleek dat er daadwerkelijk een wesp was binnengeslopen. Een goede suggestie zou daarom zeker zijn: copuleer nooit je raam open als je resort zich boven een balkon met koele biertjes bevindt.

 

Afgelopen zomer besloot ik met een team vrienden op reis te gaan naar Hongarije, met name de hoofdstad Boedapest. Een paar weken voor de zomervakantie had ik eigenlijk in een publicatie gerecenseerd over de verschillende bezienswaardigheden in de stad. Ter verbetering wordt de stad begrensd door oude gezondheidsfaciliteiten en thermische badkamers. Toen ik de klassieke bouwwerken ernaast zag, werd ik prompt verliefd op de stad. Ik kan een reis naar Boedapest zeker aanbevelen voor degenen die er eigenlijk nog niet zijn.